In ons gastenboek kun je berichten achterlaten die je graag wilt delen, bijvoorbeeld om anderen op iets te wijzen of om een suggestie/opmerking door te geven.

 

Graag wijzen we je ook op onze FANN LinkedIn pagina. We gebruiken dit als actueel digitaal platform voor de uitwisseling van informatie. Denk hierbij aan mediaberichten, symposia, literatuur of het posten van specifieke vragen m.b.t. meisjes/vrouwen met ASS. Als je dit leuk lijkt, kun je lid worden van deze groep. 

 

Tip: bij de LinkedIn instellingen van een groep staan notificaties voor een nieuw gespreksonderwerp standaard uit. Als je goed op de hoogte wilt blijven, en informatie met elkaar wilt delen, dan is het aan te raden dit aan te passen. 

 

FANN-gastenboek

Commentaren: 7
 • #7

  Marleen Bezemer (namens FANN) (donderdag, 07 november 2019 20:02)

  Hallo BJ, wat fijn dat je interessante informatie op de site kunt vinden. En zeker is je blog welkom! Anoniem is geen probleem. Instructies en format kun je vinden bij onze blogsectie. Veel schrijfplezier!

 • #6

  BJ (zaterdag, 02 november 2019 22:56)

  Hi, wat ben ik blij met deze site. Ik schrijf al langer een autobiografisch blog over mijn autisme en zocht juist naar een plek om eventueel gastblogger te zijn. Nou ik ga er nog een paar meer lezen hier en als ik me heb ingelezen zal ik ook een poging doen en insturen! Ik hoop dan dat je het niet erg vind dat ik geheel anoniem schrijf, maar dat is uit vrijheidsoverwegingen.
  Tot binnenkort dus!
  https://burn-journal.home.blog/
  BJ.

 • #5

  Jeannette v Brecht (maandag, 29 juli 2019 09:41)

  Reactie op blog 26 juli. Onze dochter van 9 jaar is gediagnostiseerd met ASS wat jij omschrijft is dat wat ik continu bij haar zie. Een continu strijd. Als moeder zijnde ben ik ermee gestopt het continu uit te leggen te willen verantwoorden enz enz. Het is een verademing als ik met iemand in gesprek kom waarvan hun kind het ook heeft. Ik kan dan letterlijk wel janken want ik hoef niks uit te leggen ze begrijpen me.... het blog wat je schrijft is ontzettend herkenbaar. Bedankt dat je dit schrijft! Groetjes Jeannette

 • #4

  Monja (dinsdag, 02 april 2019 13:01)

  Bedankt dat jullie dit doen voor ons vrouwen met autisme, sommige mensen snappen het helaas nog niet.

 • #3

  Mies (dinsdag, 02 april 2019 11:35)

  Oh: misschien ook interessant:

  Toeps blog:
  ttps://www.toeps.nl/blog/category/autisme

  en boek (vandaag uit , als ik het goed begrijp):
  B. Toeps, Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit (Nederland 2019) Blossom Books Bold

 • #2

  Mies (dinsdag, 02 april 2019 11:32)

  Wat geweldig dat al die stukken die ik soms mensen zou willen laten lezen (als ik dat zou durven en men niet zou zeggen dat het bij mij wel meevalt) hier bij elkaar terug te vinden zijn.

 • #1

  Danny van Strien (vrijdag, 14 december 2018 19:13)

  Mooi gastenboek en website succes
  Youtube Danny van strien
  www.dannyvanstrien.jimdo.com